De eerste echte christelijke hosting provider

De woensdagwandeling Uitdam

Vanwege de Coronamaatregelen zijn er voorlopig geen woensdagwandelingen vanuit de kerk Uitdam. 

 

DE WOENSDAGWANDELING INSPIRATIE IN UITDAM

In Uitdam raken niet alleen land en water elkaar, ook hemel en aarde. Elke eerste woensdag van de maand zoeken we die ontmoeting: met onszelf, met de ander, met God misschien zelfs. Een korte Iona viering, een wandeling door het prachtige landschap, een goed gesprek: Welkom!

 

 

Aan de Wandel met de dominee

Al eeuwenlang komen mensen samen in de kerk van Uitdam om hun zoektocht naar zin te delen. Om de stilte te zoeken. Om ruimte te maken voor gebed, een lied te zingen, elkaar te ontmoeten rondom oude verhalen. Precies waar Amsterdam ophoudt, begint een andere wereld. Tussen de koeien en de grutto’s gaan we mijmerend door het landschap ongeacht het weer. Tijdens de wandeling worden we stil, bezinnen we ons op een vraag, en delen we onze inzichten. Inspiratie in Uitdam.

Elke eerste woensdag van de maand, het hele jaar door, komen we vanaf  9.30 uur samen in de kerk van Uitdam (Uitdammer Dorpsstraat 43). We beginnen met koffie en thee. Daarna vieren we om 10.00 uur een korte, eenvoudige dienst geïnspireerd vanuit Iona. De wandeling duurt ruim een uur. Als we terugkomen in de kerk, delen we onze zelf meegebrachte lunch.

 

Welkom in de kerk van Uitdam! Meer informatie bij ds. Charlotte Kremer (06-27746328) charlottekremer@hetnet.nl

Helaas kunnen honden, rolstoelen en kinderwagens niet mee tijdens de wandling.